Een interessante week

Soms komt alles tegelijk in dezelfde week. Laten we maar meteen beginnen: ‘ons’ kinderdagverblijf (naast de kerk) staat te koop. Tijdens de bezichtigingen is het heel druk en veel animo. Maar alles in je roept: “Dat mag niet, dat kan niet, wij gaan het kopen, wij hebben het nodig … onze kinderen (en kleinkinderen) moeten zondag een goede plek hebben om over Jezus te horen!” Er is hier overal meer over te zeggen natuurlijk.

Een dag later is er een ontmoetingsbijeenkomst met niemand minder dan onze burgemeester, Pauline Krikke. Een bijzonder leuke en wijze, erg open en verbindend type. Ik had het voorrecht haar even te spreken en iets te vragen. Daarna hadden we de Provinciale Statenverkiezingen. Ik was ook gevraagd om op de lijst te staan. Toch een eer om zo het geloof te mogen en kunnen ondersteunen.

Daarna een Leadership Development Night (LDN) en donderdag het besluit: welk bod brengen wij uit? Vrijdagavond The Voice Kids waar onze 11-jarige Naomi uit City Life Church Tilburg met een prachtig gekozen lied ‘You raise me up’ Nederland toezingt met haar mooie stem. Toen nog uit eten met m’n hubby met een dinnerbon van mijn CLC pastora’s als dank.

En zaterdag het woord voorbereiden om in Den Haag te brengen over Mefiboseth. Iemand met een prachtige toekomst, die alles verliest in één keer. Maar God komt hem wonderbaarlijk te hulp met Zijn verrassende goedheid en herstel, van veiligheid, zijn erfenis en voorzieningen, helpers een plek aan de koninklijke dis!

“He raised me up”, zou hij kunnen zingen… God vergeet jou niet!