Visie voor de CLC familie

We geloven in de kracht van samen kerken bouwen en starten. City Life Church wil kerken planten in heel Nederland en België. Dit willen we doen in een sfeer van vriendschap, betrokkenheid, mentorschap, bemoediging en geloof. We investeren graag in voorgangers die hulp willen ontvangen en het ook weer doorgeven. Every pastor needs a pastor. We ontmoeten elkaar regelmatig in round table sessies en brengen eens per jaar dagen met elkaar door om elkaar op te bouwen, te inspireren, voor elkaar te bidden, Familie zijn!

We ervaren dat er kracht zit in samenwerken en samen ontwikkelen op allerlei gebieden. We hebben elkaar nodig. We mogen de gaven, talenten en tijd die God ons geeft inzetten voor meer dan alleen onze eigen kerk. We delen ervaringen en helpen elkaar vooruit.

In Handelingen wordt de rol van de moederkerk in Jeruzalem mooi weergegeven. Deze werd ook financieel ondersteund en had een apostolische invloed. Samen bidden en werken we voor levengevende kerken overal in Nederland en België.

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.