Vision Partners en Kingdom Builders

De kerk wordt gebouwd door en voor mensen. De kerk ben jij! Elk individu zet hiervoor zijn gaven en talenten in. Er is een grote groep mensen die het verlangen heeft om op financiële wijze een stap extra te zetten om in de toekomst van Gods Huis te investeren. Om te investeren in mensen helpen hun weg terug te vinden naar God. Om te investeren in mensenlevens te zien veranderen, die op hun beurt gemotiveerd door Gods liefde een verschil maken in de wereld rondom ons.

Binnen de campussen van City Life Church dragen Vision Partners en Kingdom Builders significant bij aan de toekomst van Gods Huis. Spreekt het jou aan om op deze manier Gods Huis te ondersteunen? Misschien is het voor jou dan een volgende stap om Vision Partner of Kingdom Builder te worden.

De Vision Partners en Kingdom Builders maken het met hun bijdragen mogelijk om de visie van City Life Church handen en voeten te geven en zodoende de volgende initiatieven te steunen:

Our home
De kerk relevant maken voor deze en de volgende generaties. Bijvoorbeeld door nieuwe leiders op te leiden en te investeren in gebouwen en multimedia. Ook willen we andere kerken in Nederland en België inspireren en helpen.

Our backyard
De kerk relevant maken in onze steden door uit te reiken naar mensen buiten de kerk. Dit doen we door verschillende samenwerkingen met organisaties zoals Stichting de Vriend voor daklozen, Stichting de Haven voor vrouwen die willen uitstappen uit de wereld van prostitutie, jongerenwerk en verschillende initiatieven bij ziekenhuizen en woonzorgcentra.

Our world
De kerk relevant maken in de wereld rondom ons. Elk jaar worden door City Life Church verschillende organisaties en zendingsprojecten ondersteund, zoals Compassion, Living Light India en Sri Lanka, Watoto en Israël.

Jouw bijdrage als Vision Partner of Kingdom Builder maakt het verschil tussen ‘goed genoeg’ en ‘excellence’. We geloven dat mede hierdoor het komende jaar weer levens permanent veranderd zullen worden! Vision Partners en Kingdom Builders weten dat het niet om geld gaat maar om investeren in mensen die Jezus leren kennen en uitreiken naar de wereld rondom ons.

Meer informatie
Is je interesse gewekt? Op de volgende manieren kun je meer informatie krijgen:

  • Download de brochure.
  • Spreek de contactpersoon binnen je campus aan; in de brochure lees je wie dat is.
  • Vul het contactformulier in, wij nemen dan contact met je op.
  • In onderstaande video vertelt sr. ps. Erald van de Ridder meer over Vision Partners en hun activiteiten.

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.