Zijn vrouwen gelijk?

Het is enkele dagen voor het mooie Sisterhood Talks event!
De spanning stijgt, er wordt hard gewerkt, het is een hele prestatie en gebeuren. Waarom eigenlijk? Om vrouwen te waarderen, respecteren en inspireren, daarom doen we het. Want als je om je heen kijkt zie je dat vrouwen helemaal niet overal gelijke kansen krijgen, gelijkwaardig behandeld worden…

Vrouwen werden meer misbruikt dan mannen, het vrouwenkiesrecht was voor hen later, ze delen minder in leiderschapsfuncties, worden minder betaald dan mannen, enz. Daarom willen we een leuke, maar ook wel reële en eerlijke avond houden met enkele professionals die we wat vragen stellen over wat issues waar iedereen wel mee te maken heeft. Namelijk je grenzen stellen, gekoppeld naar je identiteit en we gaan het hebben over eenzaamheid. Ik deel natuurlijk ook enkele minuten over iemand uit de Bijbel, zo krachtig! Zal ons zeker helpen! En… je kunt je weer opgeven voor onze bekende Walk For Freedom.

Kom op tijd… Half 8 en ren niet om half 10 weg…. het is vrijdagavond lieve mensen… dan zitten we nog volop in de finale, haha! Het is tot tienen. Iedereen kan iemand meenemen, maar ook zelf, wees alert, er komen heel wat kostbare pareltjes voorbij… meer dan je denkt!
Tot vrijdag!
Sisterhood, sweet Sisterhood?
Dat jij en ik gelukkiger worden, daarom is Sisterhood zo belangrijk.
Be there, al is het alleen maar voor die ander….

Liefs,
Mathilde

Sisterhood Talks is gratis, maar reserveer wel een ticket!