Marriage Course Online

Investeer in jouw relatie en meld jou en je partner aan voor Marriage Course Online!

Tijd voor elkaar maken, blijkt de sleutel tot een gelukkige relatie te zijn, zo blijkt uit onderzoek. Vaak is er in een relatie de behoefte aan bijvoorbeeld meer gezamenlijke activiteiten, betere gesprekken met elkaar en betere seks, maar hoe ga je daarmee aan de slag? De Marriage Course, die nu ONLINE van start gaat, is een goed begin.

Tijdens de acht avonden krijgen jij en je partner praktische handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Afgewisseld met inleidingen van cursusleiders ga je met z’n tweeën in gesprek over thema’s als conflicten, seks, schoonfamilie, vergeving en communicatie. Er zijn dus geen groepsgesprekken, er is juist tijd voor elkaar.

De relatiecursus is leuk en goed voor je relatie, of het nou lekker loopt of juist even wat minder gaat. Een deelnemer van de Marriage Course: “Waarom zouden we wachten tot het fout gaat? Je auto laat je ook APK keuren, zelfs als die nog prima rijdt en je nergens last van hebt.” Bovendien blijkt uit onderzoek dat 80% van de mensen in een vaste relatie ervan overtuigd is dat ‘alles onderhoud vraagt, ook een relatie’.

Startdata en aanmelden

Volg de cursus viaStartdatumAanmelden
City Life Church Den HaagZondag 14 februari 2021https://citylifechurch.churchcenter.com/groups/cursussen/marriage-course-online-start-februari-21

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.