De reis van CLC

Vandaag de dag is City Life Church een landelijke familie van kerken. Kerken die groeien en bloeien en waarin vele mensen bij elkaar komen. Maar zo is het natuurlijk niet begonnen…

In 1995 werden Erald en Mathilde ingezegend als voorgangers van (toen nog) gemeente Sion. Dit was destijds een gemeente van 45 mensen die bij elkaar kwamen in een woonkamer in Voorburg. Later werden de samenkomsten gehouden op de Binckhorst in Den Haag.

Samen volgden Erald en Mathilde een opleiding voor voorgangers bij Foursquare International Church. In 1997 nam Erald ontslag bij KPN om zich fulltime voor de kerk in te zetten.

In 2007 kochten we de voormalige R.K. o.l.v. Fatimakerk aan de Escamplaan 280 in Den Haag. We zijn God nog elke dag dankbaar dat we deze kerk konden kopen.

In 2010 kozen we een nieuwe naam voor onze kerk: City Life Church. In dat jaar sloten ook de eerste kerk bij ons aan. Sindsdien bestaat City Life Church op verschillende plekken in Nederland. Bekijk alle City Life Church locaties in Nederland en Belgie op deze kaart.

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.