Hart voor het Huis

Binnenkort mogen we ons offer van dankbaarheid brengen: ons Hart voor het Huis offer. Uit dankbaarheid, én in geloof voor wat God gaat doen! Een offer dat ons iets mag kosten. Het Hart voor het Huis offer gaat hierover: mensen helpen thuiskomen en levens die door Gods liefde veranderd worden. ‘Moving Church Forward’ zeggen we weleens. Investeren in Zijn Huis betekent investeren in mensen die voor eeuwig veranderd zullen zijn! De vele dopelingen afgelopen jaar en de vele mensen op de Alphacursussen maken ons dankbaar. Church is all about God, Who is all about people!

Alex en Linda Wesdijk – CLC Rotterdam

GOD VOORZIET!
God reikt uit naar ons, dat is de basis van ons leven! Zo hebben wij Jezus leren kennen en daarna hebben we alleen maar kunnen besluiten om van Hem afhankelijk te zijn. Zonder Hem geen Alex & Linda, Hij verschijnt altijd en overal waar wij Hem verwachten, eindeloze getuigenissen van Gods voorzienigheid: onze eerste ontmoeting, verloving, huis, huwelijk, werk, relaties… Maar ook in bevrijding, liefde, vreugde, genezing en misschien wel het allermooiste: als mensen Jezus ontvangen! God heeft in al deze zaken bovennatuurlijk voorzien en dat dus niet alleen in nood.

Doordat God altijd onze voorziener is zijn wij samen heel bewust dat alles van Hem is, dat maakt geven en uitreiken naar anderen een stuk makkelijker. Gezegend om een zegen te zijn. Het is een bewuste keuze om je geen zorgen te maken over financiën; ook als we soms niets meer op onze bankrekening zien. Als we mensen met een nood zien zullen we altijd ons laatste geld uitgeven om hen te zegenen. Stop for the one!

Jannai Montroos – CLC Tilburg

Ik ben zo dankbaar dat ik ben opgegroeid in een heel liefdevol gezin. Toen ik opgroeide, voelde ik me echter erg over het hoofd gezien. Er waren verschillende momenten in mijn leven die emoties opriepen van afwijzing, minderwaardigheid en waardeloosheid. Deze emoties blokkeerden me in mijn relaties met vrienden en maakten het erg moeilijk om liefde te ontvangen.

Ongeveer een jaar geleden realiseerde ik me dat mijn manier van leven niets aan deze emoties had veranderd. Als gevolg daarvan kwam ik dichter bij God, ik zocht Hem actief op en Hij kwam ook dichter bij mij. Ik begon Hem te ervaren als Jehovah El Roi, de God die mij ziet. Hij is een God die mij zag in al mijn pijnen, tranen en schaamte. Die de diepste delen van mij kent en er toch voor koos om Zijn zoon te sturen om voor mij te sterven.

Hij liet me zien wie ik in Hem ben, door alle leugens die ik al zoveel jaren met me meedraag weg te halen. Ik begon Zijn liefde op een dieper niveau te ervaren. Een liefde die breder, dieper en toegankelijker is dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Hij legde lagen van Zichzelf bloot die ik nooit waardig achtte om te aanschouwen. Maar Hij achtte me waardig, niet door mijn verleden of toekomst, niet door mijn werken of prestaties, maar door de kracht van Zijn bloed.

Ik besloot te gaan zitten en naar Hem te luisteren, Zijn liefdesverhaal te lezen dat Hij voor mijn leven heeft. Door Hem vond ik vrijheid, acceptatie en genezing en ik zal Hem voor altijd dankbaar zijn.

Josh Selv – CLC Den Haag

Mijn naam is Josh Selv, ik ben 19 jaar. Ik kom 19 jaar in de kerk sinds mijn geboorte. Ik ben connectleider. Ik zit in verschillende teams in CLC. Ik hou ervan op de zondagen om te filmen voor het Productieteam.

Ik heb heel lang bij de jeugd, Young & Free, gezeten als tiener. Ik ben na mijn tiener tijd connectleider en Y&F leider geworden. Connect is leuk en geweldig om te doen, dat we met z’n allen bij elkaar zijn in God’s huis. Ik hou ervan om de jeugd goed met elkaar te zien bij de avonden en de zondagdiensten.

Ik heb een getuigenis om met jullie te delen over mijn verleden, hoe ik een heftige periode overleefd heb. Vroeger als klein kind werd bij mij na mijn geboorte de viervoudige hartziekte Tetralogie of Fallot geconstateerd. Ik had gaten in mijn hart, waaronder eentje van 10 milimeter. De dokters dachten dat ik zou sterven, ik heb het overleefd, de open hart operatie. Op 11 november is de dag dat ik lang geleden geopereerd was. Na mijn geboorte kon ik 6 jaar heel lang niet spreken. Na 6 jaar begon ik met praten. Na mijn geboorte kreeg ik taalontwikkelingsstoornis & autisme.

Reaching out to the community in Eindhoven

The Easter Kindness Event 2024, an Easter Egg Hunt, was a grand success, bringing together over 250 guests from outside our church community. This event, in partnership with local businesses, government entities, and other non-profit organizations, was not just about the thrill of the hunt, but also about fostering connections, raising funds, and spreading kindness.

James 1:27 Pure and undefiled religion before God the Father is this: to look after orphans and widows in their distress…

Devotional

Ter voorbereiding op Hart voor het Huis hebben we een boekje met elke dag – twee weken lang – een klein stukje om te lezen, een Bijbeltekst en een vraag om over na te denken.

Lees je mee…

… via het boekje gekregen op zondag tijdens de dienst.
… meld je hiernaast aan voor de dagelijkse mail.
… het boekje zelf downloaden.

To prepare for the Heart for the House, we have created a booklet – covering two weeks – with short readings, Bible verses and a question for reflection.

Will you join us reading…

… by downloading the booklet.

GEVEN – GIVING

Online geven is snel en gemakkelijk.

Giving online is fast and easy.

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.