Hart voor het Huis

Binnenkort mogen we ons offer van dankbaarheid brengen: ons Hart voor het Huis offer. Uit dankbaarheid, én in geloof voor wat God gaat doen! Een offer dat ons iets mag kosten. Het Hart voor het Huis offer gaat hierover: mensen helpen thuiskomen en levens die door Gods liefde veranderd worden. ‘Moving Church Forward’ zeggen we weleens. Investeren in Zijn Huis betekent investeren in mensen die voor eeuwig veranderd zullen zijn! De vele dopelingen afgelopen jaar en de vele mensen op de Alphacursussen maken ons dankbaar. Church is all about God, Who is all about people!

Lisette van Dijken

Lisette van Dijken

CLC Groningen

"De eerste keer dat ik CLC binnenkwam voelde ik me gelijk thuis en werd ik zo warm ontvangen. Daarom ben ik nooit meer weg gegaan. Nog elke dag ben ik verwonderd hoe mijn leven totaal is veranderd in 2 jaar tijd. God heeft mij een kerkfamilie gegeven waar ik mezelf mag zijn en me kan ontwikkelen. Ik heb meer zelf vertrouwen gekregen en merk dat ik tot bloei kom. Ik voel me in hier in CLC thuis en geaccepteerd."

Ronald Overdijk

Ronald Overdijk

CLC Den Haag

“CLC is mijn thuis omdat het de plek is waar ik Gods liefde mag ervaren, waar het geloof niet iets heel wolligs is maar gewoon heel praktisch mag zijn. De plek waar ik leerde dat ik een hemelse Vader heb met Wie ik kan communiceren. Die mijn Vriend en Leidsman is. Een plek waar normen en waarden er wel toe doen en een plek die op zondag voelt als een warm bad. Een plek die familie heet, wat niet ophoudt op zondag en een plek waar ik mijn talenten mag gebruiken om Gods huis te bouwen zodat andere mensen diezelfde ervaring mogen opdoen.”

Bram van Hoof

Bram van Hoof

CLC Antwerpen

"City Life Church is voor mij een plek waar God mij en mijn gezin gebracht heeft, om Hem groot te maken en Hem te dienen met onze talenten."

Richard Kesharie

Richard Kesharie

CLC Rotterdam

“City Life Church is mijn kerk omdat ik me enorm gewaardeerd voel en me gastvrij ontvangen voel. Ongeveer 6 jaar geleden ben ik in CLC gekomen, het voelde als thuis komen. Al snel ben ik in het lichtteam gaan helpen, daar mag ik nu anderen begeleiden. Verder zit ik ook in het kidsteam. Ik voel me op mijn gemak in de kerk en heb veel contact met iedereen. Ik vind dat geweldig, ik zou geen andere kerk meer willen!”

Marvileen Busby

Marvileen Busby

CLC Tilburg

“Het gevoel dat ik kreeg toen ik voor het eerst binnen kwam was heel warm en alsof ik er al langer bij was. Al bij binnenkomst kwamen er gelijk mensen naar me toe om me te begroeten, dit voelde heel fijn. Tijdens de oproep had ik mijn hand opgestoken en na de dienst kwam dezelfde persoon weer naar me toe. Ze connecte me gelijk met meer mensen van mijn leeftijd en ook werd ik gelijk uitgenodigd voor de connectgroep.”

“Toen ik voor het eerst CLC binnenliep kreeg ik meteen een thuis gevoel. Ik heb mezelf beter leren kennen in Christus en ik ben verder gegroeid in mijn roeping die God voor mij heeft. Ik vind de kerk belangrijk omdat het mijn geloof in Jezus laat groeien en mijn relatie met God sterker maakt.”
– Rodney Zieck | CLC Groningen

Devotional

Ter voorbereiding op Hart voor het Huis hebben we een boekje met elke dag – twee weken lang – een klein stukje om te lezen, een Bijbeltekst en een vraag om over na te denken.

Lees je mee…

… via het boekje gekregen op zondag tijdens de dienst.
… meld je hiernaast aan voor de dagelijkse mail.
… het boekje zelf downloaden.

To prepare for the Heart for the House, we have created a booklet – covering two weeks – with short readings, Bible verses and a question for reflection.

Will you join us reading…

… by downloading the booklet.

“Ik voel me hier thuis omdat ik mezelf kan zijn. Ik kan mezelf hier uiten. Ik hoef geen masker op te doen. Fijne mensen, ik ervaar Gods liefde. Ik voel me geliefd.”

– Denise Parris | CLC Antwerpen

GEVEN – GIVING

Online geven is snel en gemakkelijk.

Giving online is fast and easy.

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.