Explosieve zegeningen

Wat een titel, hè? Een explosie van zegen, omdat… God goed doet en goed is!
Ik sprak er gisteren over met de indrukwekkende en ook nieuwe voorbeelden uit de Bijbel.

Al heb je gefaald, al heb je het niet verdiend, als is je houding niet zoals die zou moeten zijn… al is je geloof heel erg minimaal, al wil niemand of kan niemand je helpen… God heeft Zijn mooie beloftes, persoonlijk en is daar om je terzijde te staan!

Luister de preek van de week nog even na via de CLC app of website, dan begrijp je dat het boven je verwachting is, meer dan je bedacht, God je kan zegenen.

Stop met slachtoffer zijn, richt je op Hem en kijk wat je vandaag kan betekenen voor een ander. Ook hele kleine dingen zijn belangrijk! Help anderen, kijk vooruit, lees Deutronimium 28 nog eens hardop en glimlach jezelf in de spiegel toe met de woorden dat zijn zegen je zal verrassen! Onlogisch, anders, verrassend! Hij heeft het beste voor met Zijn kinderen.

Geniet, enjoy en dank Hem ervoor. Veel mensen blijven steken in alles zelf doen en redeneren in oorzaak en gevolg. Maar er is een zegen onderweg, een bestemming met hoop, goedheid, overvloed… Hij helpt je om overwinningen te behalen, Zijn kracht is er voor de strijd!

Liefs,
Mathilde