Vernieuwd denken

Het is verbazingwekkend hoe je door denken de goede of verkeerde kant op gaat! Als je je dat niet realiseert, mis je het goede, mis je Zijn beloftes op je leven. God heeft een hoopvolle toekomst voor je klaarliggen. Een leven met vervulling. Een leven met mooie vrucht.

Het is niet de bedoeling dat je je dagen aftelt of dat je de dag alleen maar doorkomt. Er is in deze wereld zoveel ellende, zoveel schaamte en schuld, daar willen we toch van af? Er liggen dingen voor jou te wachten. Vrede en blijdschap, dankbaarheid en hoop. Leven samen met de Heilige Geest. Je leven kan weer waardevol worden.

Je leven kan vernieuwd worden, als je opnieuw geboren wordt. “Heer, ik wil bij U horen. U belooft mij een nieuw warm, liefdevol hart. Weg hart van steen.” Het oude is voorbij, maar door nieuw en anders denken wordt het ook anders. Dat heeft tijd nodig, is een proces van groei. Is normaal, toch? Heb genade voor jezelf. Heb genade voor die ander. Dat geeft vrijheid en ruimte.

Gelukkig zijn, heel zijn, vruchtbaar zijn… dat ligt te wachten voor iedereen. Kijk naar de mogelijkheden die Hij je aanbiedt in plaats van alleen maar op zoek te gaan naar amusement en eigen vervulling of invulling. Er is iets groters dan je eigen doel. Er is een bestemming met veel waarde die op je wacht.

Ben je tevreden met dit leven? Er is veel meer. Stretch, zoek, kijk en vind dat leven. Hij heeft een plan voor je dat meer vervulling geeft dan wat dan ook!

Liefs en hoop dat je je al aangemeld hebt voor onze tweedaagse Leaders Conference.

Mathilde