VROUWENCONFERENTIE 2021

Zaterdag 6 maart

City Life Church nodigt je uit voor de jaarlijkse Vrouwenconferentie! Het wordt deze keer een online programma met worship, verschillende spreeksters waaronder Katja Sukowski (K21) en Mathilde van de Ridder (City Life Church), fun en interactie. Het thema is ‘Your battles’.

Tijd
10.15 tot 12.15 uur | pauze | 13.15 tot 15.00 uur

Tickets
€ 10,- per stuk
Met je ticketcode kun je inloggen op de streams. Klik op de button onder het programma. Ook ticketnummers van 2020 zijn nog geldig.

Programma (globaal)

10.15 uur start

Opener en welkom

Worship

Sessie I door Mathilde van de Ridder

Keuzesessies met diverse spreeksters via Zoom
Lydia Luijken | Ester Spijker | Prisca de Rojas | Chelsea van de Ridder | Rosa Kromhout

Sessie II door Katja Sukowski

Worship

12.15 uur lunchpauze

13.15 uur start middagprogramma

Interview

Worship

Sessie III door Katja Sukowski

Afsluiting door Mathilde van de Ridder

Worship

15.00 uur Einde

GEVEN

Tijdens de conferentie willen we als vrouwen geven aan vrouwen in nood. We vertellen je er meer over tijdens het programma.Katja Sukowski

OVER KATJA SUKOWSKI

Katja Sukowski en haar man Tim leiden samen K21, een levendige kerk met 2 locaties in de omgeving van Hannover (Duitsland). Katja heeft een grote passie voor Jezus, Zijn Kerk en mensen. Haar boodschappen zijn boeiend en relevant voor jouw dagelijks leven. Ze heeft drie prachtige dochters, een wisselend aantal konijnen en een vechtlustige kat.

Mathilde

OVER MATHILDE VAN DE RIDDER

Mathilde heeft een passie voor het bemoedigen, bekrachtigen en samenbrengen van vrouwen van alle generaties en achtergronden. Ze is de drijvende kracht achter de City Life Sisterhood beweging, die onder andere de jaarlijkse City Life Vrouwenconferentie organiseert. Haar hart gaat uit naar kwetsbaren in de samenleving en ze spant zich met praktische hulp én gebed in voor deze groepen.

Mathilde en haar man Erald zijn de senior pastors van de City Life Church familie. Regelmatig reist Mathilde door het land om te spreken en daarnaast (pastors)vrouwen te coachen en inspireren.

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.