Van glorie tot glorie???

Morgen (dinsdagavond) ga ik hier iets over delen. Sisterhoodnight over wat moments, over jouw moments, in de lounge van de kerk. Doe lekker iets leuks aan en wat lippenstift op, want dat staat leuk op de foto.

Maar… in welke glorie zit jij nu? Hoe ziet je leven er nu uit? Ik heb het afgelopen jaar één van de moeilijkste jaren gehad. Met drie verhuizingen, veel stress en spanningen, maandenlang ongewild twee huizen hebben, teleurstellingen, vakanties met krukken en rolstoelen. Dingen gingen moeizaam, niet zoals verwacht. Waken en helpen bij doodsstrijd… ziektes, relaties die weggleden… Maar gedurende die tijd was ik niet alleen. Ben ik doorgegaan, het beste ervan makend, hopend en verwachtend, zoekend naar Zijn antwoorden en Zijn oplossingen voor verschillende momenten. En ze kwamen.

Je bent niet alleen, je weet: er is Iemand die voor je zorgt, die je troost, die je de weg wijst en die je last draagt als jij het niet meer kan… Iemand die iemand in z’n oor fluistert om iets goeds voor je te doen, om bijstand te verlenen, om er te zijn.

God helpt waar nodig. Zien we dat? Verwachten we dat? Komt er een hoopvolle toekomst? Na dalen komen er weer prachtige bergen met topmomenten die ik voor geen goud had willen missen.

Zijn wonderen, Zijn kracht en Zijn leiding gun ik iedereen… tot morgen!

Sisterhood Moments is een gezellige avond voor alle vrouwen, in de lounge van City Life Church (Escamplaan 280, Den Haag). Om 19.30 uur ben je van harte welkom.