Dit is onze tweede week dat we vakantie hebben deze zomer. En ik weet dat het zo regent en koud is in Nederland en dat vind ik echt heel sneu. Maar… ik kan na drie jaar slechte ‘vakanties’ met gebroken enkels, botjes en botten, met rolstoelen en krukken, niet lopen en ‘gevangen zitten’ wat je helemaal niet wil, zeggen dat: “He gives double for my trouble”. Zijn belofte verwachtte ik, Zijn woord geloofde ik… had ook niet veel anders, haha!

Maar serieus, we zijn dit seizoen precies als het weer omsloeg, tot soms 100 meter voor ons (ja ja) van wind- of waterhoos, van hagelstenen zo groot als pingpongballen die auto’s vernielen, van een zeer grote hittegolf boven 38 graden, dat wij net ergens anders heen moesten of gingen.

Eerst hadden we een prachtige voorzomer in Den Haag. Daarna tijdens de hitterecords zaten we in de airco op de Hillsong Conference in Londen. De week erna gingen we naar de Eifel met alle CLC pastors en gezinnen. Mooi weer en heerlijk kunnen opbouwen, spreken en samen lachen. Daarna hadden we in Toscane onze jaarlijkse Europese Hillsong Family Retreat. Van de Eifel reden we heen en weer, we zijn natuurlijk family, en halverwege pakten we precies een paar prachtige dagen, onbewolkt in Zwitserland! Zo goed en zo mooi. De dag dat daar in Lugano wolkbreuken en stormen kwamen reden wij vrolijk weg! Toscane kan heel heet zijn, maar wij hadden net weer het mooie, goede, niet al te warme weer, precies die dagen.

Daarna reden we naar onze vakantie: twee weken aan het Gardameer. En weer merken we opvallend Zijn gunst, voorziening, bescherming en zegen! Beiden zeiden we: “dit lijkt wel een dubbel deel, te mooi om waar te zijn”. We genieten deze extra week uitbundig. Mijn vierde boekje is zo goed als klaar op klad, met meer dan ooit principes, gedachtes, inspiratie voor… jouw nieuwe level! Echt waar… wordt de laatste en beste van de serie.

Vanmorgen tijdens het ontbijt kreeg Erald een plons water over zich heen, voor de tweede keer. De schoonmaakster van ons hotel was vier hoog aan het soppen… en vergat dat er ook gasten beneden zaten te ontbijten… 🙂

Tot zondag, lieve mensen. We missen jullie!