Life Conference, Sisterhood 2022

STRONG!

Sterk in relaties
Sterk als single
Sterk in je emoties
Sterk bij het opvoeden
Sterk in vriendschappen

Vrijdagavond 11 en zaterdag 12 maart 2022 is de jaarlijkse vrouwenconferentie: Life Conference! Mathilde van de Ridder is je host en samen met andere sprekers inspireert en bemoedigt zij je tijdens een programma dat je niet wilt missen.

Het wordt een conferentie met worship, verschillende sprekers waaronder Betsy de Thierry,  interactie en fun!

Tijden
Vrijdag deuren open om 19.30 uur, start programma om 20.00 uur.
Zaterdag deuren open om 10.00 uur, start programma om 10.30 uur, tot 16.00 uur.

Tickets
€ 15,- per persoon

OVER BETSY DE THIERRY

Betsy is psychotherapeut en tevens opgeleid als docent basisonderwijs. Ze startte verschillende stichtingen die werkzaam zijn voor gezinnen met problemen. Ze is traumaspecialist en traint veel leerklachten, therapeuten, psychologen, kinderartsen, maatschappelijk werkers en politieagenten. Ze is hoofdspreker op conferenties over de hele wereld. Ze schreef diverse boeken waaronder ‘The Simple Guide to Child Trauma (2016)’, een bestseller op Amazon. Ze is ook CEO van BdT Ltd Trauma Training and Consultancy, dat professionals ondersteunt die werken met getraumatiseerde kinderen in heel het Verenigd Koninkrijk.

Betsy is ook senior pastor van Freedom Centre UK, de kerk die ze samen met haar man 21 jaar geleden begon. Samen hebben ze 4 zoons tussen de 23 en 11 jaar oud. Ze brengt een hoop wijsheid mee, voor jong en oud. We zijn dankbaar dat ze spreekt tijdens deze conferentie en dat wij van haar mogen leren.

Mathilde

OVER MATHILDE VAN DE RIDDER

Mathilde heeft een passie voor het bemoedigen, bekrachtigen en samenbrengen van vrouwen van alle generaties en achtergronden. Ze is de drijvende kracht achter de City Life Sisterhood beweging, die onder andere de jaarlijkse City Life Vrouwenconferentie organiseert. Haar hart gaat uit naar kwetsbaren in de samenleving en ze spant zich met praktische hulp én gebed in voor deze groepen.

Mathilde en haar man Erald zijn de senior pastors van de City Life Church familie. Regelmatig reist Mathilde door het land om te spreken en daarnaast (pastors)vrouwen te coachen en inspireren.

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.