Life Conference 2024

Sisterhood

Op zaterdag 2 maart 2024 hebben we de jaarlijkse Life Conference! Een dag om je uit te strekken naar een dieper level met God. Het wordt een krachtige dag met veel worship, onderwijs, bedieningstijd, bemoediging, workshops en ruimte om te connecten met elkaar. Wil jij dieper met God? Zorg dan dat je er zeker bij bent!

Zaterdag 2 maart 2024 zijn de deuren open om 10.00 uur, start programma om 10.30 uur, einde 17.00 uur.

Workshops

Tijdens de dag zijn er ook verschillende workshops te volgen. Zie hieronder voor meer informatie.
Zorg dat je bij het halen van je ticket ook een ticket haalt voor een workshop.
If you speak English, you do not have to register for a workshop. Then you can stay in the main auditorium, only that workshop will be translated. 

Tickets

Normal bird: € 15,00
Late bird: € 17,50 (vanaf maandag 18 februari 2024)

Koffie en thee zijn inbegrepen.

De volgende Life Conference vindt plaats op zaterdag 1 maart 2025.

Lees meer daarover op de Life Conference 2025 pagina!

MEEHELPEN

De Life Conference wordt niet gebouwd door de talenten van een paar, maar door de offers van velen. Met vrijwilligers uit alle CLC kerken maken we dit mogelijk. Als je hebt meegeholpen: bedankt voor je inzet!

HOST: MATHILDE VAN DE RIDDER

Mathilde heeft een passie voor het bemoedigen, bekrachtigen en samenbrengen van vrouwen van alle generaties en achtergronden. Ze is de drijvende kracht achter de City Life Sisterhood beweging, die onder andere de jaarlijkse City Life Vrouwenconferentie organiseert. Haar hart gaat uit naar kwetsbaren in de samenleving en ze spant zich met praktische hulp én gebed in voor deze groepen.

Mathilde en haar man Erald zijn de senior pastors van de City Life Church familie. Regelmatig reist Mathilde door Nederland en Vlaanderen om te spreken en daarnaast (pastors)vrouwen te coachen, bemoedigen en inspireren.

GASTSPREKER: SUSANNA BIGGER

Susanna Bigger en haar man Leo zijn de oprichters en Senior Pastors van International Christian Fellowship (ICF) in Zürich, de grootste kerk van Zwitserland. In de afgelopen tien jaar is ICF uitgegroeid tot West-Europa’s snelst groeiende hedendaagse kerkelijke beweging, die zich uitbreidt over zowel landen als continenten.

Met meer dan 25 jaar in de bediening heeft Susanna gepionierd en blijft ze ICF’s vrouwenbediening leiden. Sinds 2006 zijn duizenden moeders, dochters en zussen in heel Europa bijeengekomen om te leren van en aangemoedigd te worden door Susanna’s leiderschap en onderwijs, met als hoogtepunt de jaarlijkse Ladies Lounge-conferentie.

Behalve dat ze moeder is van twee volwassen zonen met hun vrouw en verloofdes, wordt ze door velen gezien als ‘moeder’ in de kerk. Haar authenticiteit en nuchtere benadering van familie en bediening is een inspiratie voor velen.

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.