City Life Leaders Conference – vrijdag 4 en zaterdag 5 november 2022

Leaders Conference is er voor iedereen die leider is in een City Life Church of dat wil worden. Laat je inspireren en toerusten als leider en ontmoet leiders van City Life Churches uit heel Nederland en België.

We zien uit naar onze gastsprekers: ps Jeffrey Rachmat van Jakarta Praise Community Church (JPCC) en ps Craig Johnson van Lakewood Church in Houston. Natuurlijk delen ook onze senior pastors en hosts Erald en Mathilde van de Ridder hun wijsheid en visie.

We geloven dat God door deze Leaders Conference heen zal werken. Als leiders groeien, ontwikkelen en nieuwe stappen zetten, groeit de kerk ook en kan God steeds meer mensen toevoegen.

TICKETS

Early Bird (t/m zo. 14 november 2021)
Hele conferentie: € 25,-
1 dag: € 15,-

Normaal ticket (t/m zo. 16 oktober 2022)
Hele conferentie: € 35,-
1 dag : € 22,50

Late Bird ticket (vanaf ma. 17 oktober 2022)
Hele conferentie: € 45,-
1 dag: € 30,-

Wil je tijdens de Leaders Conference meebouwen in de Conference Crew (welkom of catering) of ben je gevraagd voor een ander team?
Vul dan één van deze kortingscodes in bij je bestelling:
•    Code LC22v1 = 1 dagdeel dienen, € 10,- korting
•    Code LC22v2 = 2 dagdelen of meer dienen, 100% korting

LOCATIE

De conferentie vindt plaats in City Life Church Den Haag, Escamplaan 280.

GEVEN

Dit jaar halen we met Leaders Conference een offer op voor de organisatie Open Doors.

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

VEELGESTELDE VRAGEN

De lunch is niet inbegrepen, maar wel te koop in de kerk. Je kunt ook buiten een lunch kopen, bijvoorbeeld bij het winkelcentrum tegenover de kerk.

Koffie, thee en snacks zijn bij je ticket inbegrepen.

Tussen 17.00 uur en 19.45 uur is het gebouw gesloten (behalve voor vrijwilligers) zodat de teams zich kunnen voorbereiden op de Conference Night. Dit is hét moment om met elkaar te connecten en eten bij één van de eetgelegenheden in de buurt van de kerk, bij mensen thuis of in het centrum van Den Haag.

Plan je reis aan de hand van het adres Escamplaan 280. Tram 4 en 6 stoppen voor de kerk. Je kunt op station Den Haag Centraal instappen. Dit zijn ook de tramlijnen waarmee je snel in het centrum van de stad komt.

Plan je reis aan de hand van het adres Escamplaan 280. Je kunt parkeren in de wijk rondom het kerkgebouw. Bij de kerk is een aantal parkeerplaatsen, maar ga ervanuit dat die al bezet zullen zijn als je aankomt. Parkeren is overdag gratis, vanaf 18.00 uur moet je betalen. Meer informatie over de bereikbaarheid van het gebouw.

GLOBAAL PROGRAMMA

Vrijdag

10.00 uur – Deuren open

10.30 uur – Opener en welkom

Sessies

12.00 uur – Lunch break

13.00 uur – Sessies

17.00 uur – Dinner break

19.45 uur – Deuren open

20.00 uur – Conference Night

21.30 uur – Einde

Zaterdag

10.00 uur – Deuren open

10.30 uur – Opener

Sessies

12.00 uur – Lunch break

13.00 uur – Sessies

16.00 uur – Einde

SPREKERS

Jeffrey Rachmat

Ps. Jeffrey is senior pastor van de Jakarta Praise Community Church (JPCC) in Indonesië.

Craig Johnson

Ps. Craig is associate pastor van Lakewood Church in Houston, en oprichter van de Champions Club voor kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben.

Erald en Mathilde van de Ridder
Erald & Mathilde van de Ridder

Erald en Mathilde zijn de senior pastors van City Life Church. Zij hebben een diep verlangen dat de mensen in Den Haag en in Nederland en België God zullen kennen en Zijn kracht zullen zien.

Highlights Leaders Conference 2021

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen

Hallo daar!

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.