City Life Leaders Conference – vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021

Leaders Conference is er voor iedereen die leider is in een City Life Church of dat wil worden. Laat je inspireren en toerusten als leider en ontmoet leiders van City Life Churches uit heel Nederland en België.

We zien uit naar onze hoofdgastspreker, dr. Robi Sonderegger! We kennen dr. Robi vooral van zijn werk bij Hillsong Londen. Hij is internationaal erkend klinisch psycholoog en humanitair activist. Hij staat vooral bekend om het combineren van het beste van wetenschap en de Bijbel in zijn boodschappen. Hij spreekt regelmatig over ouderschap en mentale gezondheid. Hij zet zich daarnaast in voor het herstel en behandelen van voormalig kindsoldaten en seksslaven. Hij is de oprichter Family Challenge Australia, getrouwd en vader van vijf kinderen.

We ontvangen nog meer inspirerende sprekers: ook Dan Watson en Mal Fletcher van Hillsong London en natuurlijk delen ook onze senior pastors en hosts Erald en Mathilde van de Ridder hun wijsheid en visie.

We geloven dat God door deze Leaders Conference heen zal werken. Als leiders groeien, ontwikkelen en nieuwe stappen zetten, groeit de kerk ook en kan God steeds meer mensen toevoegen.

Terugblik Conference Night 2021

GEVEN

Tijdens de conferentie willen we geven aan Open Doors.

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn.

Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

Je kunt jouw gift digitaal overmaken. Alvast bedankt voor je vrijgevigheid!

SPREKERS

Dr. Robi Sonderegger
Dan Watson
Dan Watson
Mal Fletcher
Erald en Mathilde van de Ridder
Erald & Mathilde van de Ridder

Over dr. Robi Sonderegger

We kennen dr. Robi vooral van zijn werk bij Hillsong Londen. Hij is internationaal erkend klinisch psycholoog en humanitair activist. Hij staat vooral bekend om het combineren van het beste van wetenschap en de Bijbel in zijn boodschappen. Hij spreekt regelmatig over ouderschap en mentale gezondheid. Hij zet zich daarnaast in voor het herstel en behandelen van voormalig kindsoldaten en seksslaven. Hij is de oprichter Family Challenge Australia, getrouwd en vader van vijf kinderen.

Over Dan Watson

Dan en zijn vrouw Jo leiden Hillsong Youth en Young Adult’s Ministry in alle Hillsong campussen in het Verenigd Koninkrijk. Ze zijn deel van het leiderschapsteam van Hillsong UK. Ze hebben een passie voor de volgende generatie en die te helpen Gods roeping voor hun leven na te volgen, in welke invloedssfeer ze ook zijn.

Over Mal Fletcher

Mal Fletcher is een keynote spreker, futurist en sociaal commentator (voor o.a. BBC, Sky, ABC, en R4), presentator en auteur. Hij is ook voorzitter van 2030Plus, een in Londen gevestigde futures-forum. Dit forum is gericht op grote maatschappelijke veranderingen en leiderschapsinnovatie en helpt bedrijven, gemeenschappen en individuen proactief om te gaan met veranderingen. Mal is verbonden aan Hillsong Church en woont in Londen.

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.