City Life Leaders Conference – vrijdag 5 en zaterdag 6 november 2021

Leaders Conference is er voor iedereen die leider is in een City Life Church of dat wil worden. Laat je inspireren en toerusten als leider en ontmoet leiders van City Life Churches uit heel Nederland en België.

We zien uit naar onze hoofdgastspreker, dr. Robi Sonderegger! We kennen dr. Robi vooral van zijn werk bij Hillsong Londen. Hij is internationaal erkend klinisch psycholoog en humanitair activist. Hij staat vooral bekend om het combineren van het beste van wetenschap en de Bijbel in zijn boodschappen. Hij spreekt regelmatig over ouderschap en mentale gezondheid. Hij zet zich daarnaast in voor het herstel en behandelen van voormalig kindsoldaten en seksslaven. Hij is de oprichter Family Challenge Australia, getrouwd en vader van vijf kinderen.

We ontvangen nog meer inspirerende sprekers: ook Dan Watson en Mal Flatcher van Hillsong London en natuurlijk onze senior pastors Erald en Mathilde van de Ridder delen hun wijsheid en visie.

We geloven dat God door deze Leaders Conference heen zal werken. Als leiders groeien, ontwikkelen en nieuwe stappen zetten, groeit de kerk ook en kan God steeds meer mensen toevoegen.

TICKETS

Early Bird (t/m zo. 15 november 2020)
Hele conferentie: € 25,-
1 dag: € 15,-

Normaal ticket (t/m zo. 17 oktober 2021)
Hele conferentie: € 35,-
1 dag : € 22,50

Late Bird ticket (vanaf ma. 18 oktober 2021)
Hele conferentie: € 45,-
1 dag: € 30,-

LOCATIE

De conferentie vindt plaats in Den Haag. Op welke locatie kunnen we op dit moment nog niet zeggen. We hopen hierover zo snel mogelijk duidelijkheid te geven.

Dr. Robi Sonderegger

Erald en Mathilde
van de Ridder

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.