Bidden en vasten

Wie heeft daar zin in? Eigenlijk is het een bijzonder moment om je tijd, gewoontes en hebzucht (trek in lekker eten en drinken) opzij te zetten. En om een tijd van gebed te hebben.

Een tijd waarin we bijzondere overwinningen hebben gezien. Een tijd waarin we bijzondere overwinningen hebben gezien. Een tijd van discipline. Hebben we die wel? Gebruiken we die wel voor Zijn Koninkrijk of alleen maar voor ons werk, onze school, onze tijd om te eten en te slapen?

Goed om wakker te worden en te kijken hoe vaak en hoeveel we tijd nemen om te bidden. Jezus stond eerder op om te bidden, dus hij vond het schijnbaar belangrijker dan in bed liggen slapen… Jezus begon de dag met bidden… wat doen wij? Waar beginnen wij mee?

Bidden is een gewoonte. Daniël ging door met driemaal daags met bidden. Hij ging zelfs door toen er een wet van de koning kwam dat je in de leeuwenkuil  gegooid zou worden (lees: verscheurd en verscheurd door hongerige leeuwen) als je iets aan iemand of aan God zou vragen… (wat een idiote wet). Daniël maakte een keus dat gebed belangrijker was dan leven zonder…

Okay, ik hoop iedereen te zien woensdag EN donderdag (dan geef ik kort onderwijs over 7 vormen van gebed die makkelijk maar effectief zijn) EN vrijdag in het Zuiderpark!

Tot ziens!
Mathilde

Bidden en vasten
Woensdag 4 september: 19.00 tot 20.00 uur in City Life Church Den Haag
Donderdag 5 september: 19.30 tot 21.00 uur in City Life Church Den Haag
Vrijdag 6 september: 20.00 tot 22.00 uur in het Zuiderparktheater Den Haag