Life Conference 2023

Sisterhood

Zaterdag 11 maart 2023 is de jaarlijkse vrouwenconferentie: Life Conference! Mathilde van de Ridder is je host en samen met o.a. Betsy de Thierry inspireert en bemoedigt zij je tijdens een programma dat je niet wilt missen.

Het wordt een conferentie met worship, verschillende sprekers, interactie en fun!

LET OP: Per 1 december 2022 is de datum voor de Life Conferentie gewijzigd.

Tijden

Zaterdag 11 maart 2023 zijn de deuren open om 10.00 uur, start programma om 10.30 uur, tot 17.00 uur.

Tickets
De ticket prijs is  € 15,-
Lunch, koffie en thee zijn inbegrepen.

HOST: MATHILDE VAN DE RIDDER

Mathilde heeft een passie voor het bemoedigen, bekrachtigen en samenbrengen van vrouwen van alle generaties en achtergronden. Ze is de drijvende kracht achter de City Life Sisterhood beweging, die onder andere de jaarlijkse Life Conference. Haar hart gaat uit naar kwetsbaren in de samenleving en ze spant zich met praktische hulp én gebed in voor deze groepen.

Mathilde en haar man Erald zijn de senior pastors van de City Life Church familie. Regelmatig reist Mathilde door Nederland en Vlaanderen om te spreken en daarnaast (pastors)vrouwen te coachen, bemoedigen en inspireren.

Gastspreker Betsy de Thierry

GASTSPREKER: BETSY DE THIERRY

Betsy is psychotherapeut en tevens opgeleid als docent basisonderwijs. Ze startte verschillende stichtingen die werkzaam zijn voor gezinnen met problemen. Ze is traumaspecialist en traint veel leerkrachten, therapeuten, psychologen, kinderartsen, maatschappelijk werkers en politieagenten. Ze is hoofdspreker op conferenties over de hele wereld. Ze schreef diverse boeken waaronder ‘The Simple Guide to Child Trauma (2016)’, een bestseller op Amazon. Ze is ook CEO van BdT Ltd Trauma Training and Consultancy, dat professionals ondersteunt die werken met getraumatiseerde kinderen in heel het Verenigd Koninkrijk. Betsy is ook senior pastor van Freedom Centre UK, de kerk die ze samen met haar man 22 jaar geleden begon.

Betsy was gastspreker bij Life Conference 2022. Haar wijsheid en humor heeft heel veel harten geraakt. We zijn dankbaar dat ze bij Life Conference 2023 opnieuw als gastspreker aanwezig is!

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.